Forever Lappeenrannan klubi siirtyy käyttämään uutta ajanvaraus- ja itseasiointijärjestelmää maanantaina 2.1.2023, jolloin vanha mailapelienvarausjärjestelmä ja tunnukset poistuvat käytöstä.Aktivoi uudet tunnukset

Järjestelmämuutoksen yhteydessä kaikkien mailapeliasiakkaiden tulee aktivoida uudet tunnukset.

2.1.2023 alkaen irtovuorojen varaus tapahtuu osoitteessa: www.foreverclub.fi/mailapelit
Uusien ajanvaraustunnusten aktivoimiseksi, sinun tulee rekisteröityä ensimmäisen varauskerran yhteydessä osoitteessa https://kauppa.foreverclub.fi/register/index.php?func=register

Huom! Mikäli sinulla on jo tunnukset järjestelmään ryhmäliikuntavarauksien tekemistä varten, pääset samoilla tunnuksilla varaamaan myös mailapelivuoroja.

Ajanvarausjärjestelmä lähettää rekisteröitymisen yhteydessä automaattisesti varaustunnukset ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Nämä tunnukset toimivat jatkossa henkilökohtaisina ajanvaraustunnuksina, joiden avulla pystyt tekemään ja hallinnoimaan pelivuorovarauksia.

Mailapelivuorojen ajanvaraus tapahtuu asiakaspalvelumme kautta, jos olet maksamassa pelivuoroa liikuntaeduilla. Varaa vuorosi asiakaspalvelustamme myös, jos sinulla on oikeus alennusryhmäasiakkaiden tai jäsenien etuhintoihin.