Siirrymme käyttämään uutta Cintoian varausjärjestelmää. Pääset uuteen varausjärjestelmään osoitteesta https://impivaarantenniskeskus.cintoia.com 29.12.2022 klo 13 alkaen.

Kauden 2022-2023 vakiovuorot sekä tulevat irtovuorot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään. Mikäli sinulla on voimassa oleva vakio- tai irtovuoro, mene varausjärjestelmään, klikkaa KIRJAUDU-painiketta ja tilaa itsellesi uusi salasana. Käytäthän samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä.

Mikäli olet käyttänyt Cintoian varausjärjestelmää jonkun muun hallin asiakkaana, voit käyttää samoja tunnuksia myös Jarkko Nieminen Areenan varauksiin. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden salasanan unohtunut salasana -toiminnolla.

Mikäli sinulla ei ole voimassa olevia vakio- tai irtovuoroja tai Cintoian tunnuksia, voit rekisteröityä uutena käyttäjänä. Mene varausjärjestelmään, klikkaa REKISTERÖIDY-painiketta ja luo itsellesi oma tunnus. Mikäli sinulla oli vanhassa järjestelmässä käyttämätöntä saldoa, käytä samaa sähköpostiosoitetta rekisteröitymisessä. Näin saldot siirtyvät suoraan uuteen järjestelmään.

Varausjärjestelmään liittyvissä ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse tuki.impivaarantenniskeskus@cintoia.com